AGF-sector

oranje paprika - web2

Etiketten voor de AGF-sector

Etiket BV heeft veel klanten binnen de AGF-sector. Wij weten dus als geen ander hoe belangrijk een vlekkeloos etiketteringsproces is. Daarom leveren wij etiketten die probleemloos en snel door u kunnen worden verwerkt. Of dat nu gaat om etiketten die u zelf gaat bedrukken of full-colour voorbedrukte etiketten, wij bieden u de beste opties. Veelvoorkomende AGF-etiketten zijn:

  • Blanco dooslabels en andere etiketten om zelf te bedrukken;
  • Afneembare groente- en fruitstickers;
  • Full-colour bedrukte etiketten of labels;
  • Etiketten met barcode/oplopende nummering.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en komen eventueel bij u langs om inzicht te krijgen in uw etiketteringsproces. Zo krijgt u bij ons altijd advies op maat.

Voorraadbeheer
Wij kennen het klappen van de zweep en weten dat u afhankelijk bent van een snelle levertijd. Wilt u ervan verzekerd zijn dat u uw etiketten altijd op tijd in huis hebt? Laat dan uw voorraad door ons beheren in ons eigen magazijn. Wij leveren uw etiketten razendsnel op afroep, waardoor u nooit zonder komt te zitten!

Uniek: volledig composteerbare etiketten (EN-gecertificeerd)
Om uw duurzame, biologische product nóg milieuvriendelijker te maken leveren wij via Bio4Life composteerbare etiketten en verpakkingsmaterialen. Deze zijn EN13432 gecertificeerd en volledig composteerbaar. Zo kan het product met verpakking en al op de composthoop!

 

 

mandarijnenandijvie - webtomaten in kas