Lijmen

Op deze pagina vindt u alle lijmen waar Etiket BV mee werkt. Als u meer informatie wilt hebben of advies nodig heeft, dan kunt u altijd contact opnemen met ons team van specialisten.

Permanent klevendLIJMEN Label
Etiketten die voorzien zijn van een permanent klevende lijm zijn niet of moeilijk verwijderbaar.

Extra permanent/extra sterk
Deze belijming is een extra zware uitvoering van de standaard permanente belijming. Daardoor geeft het op bijvoorbeeld gestructureerde of enigszins ruwe ondergronden een betere hechting en zijn de resultaten op de meest kunststoffen ook beter. Voor zwaardere omstandigheden zorgt deze lijm voor de gewenste resultaten.

Afneembaar (verwijderbaar)
De etiketten met deze lijm blijven lange tijd verwijderbaar. Deze lijm is krachtig genoeg om voor een lange tijd te blijven zitten, maar als u wilt kunt u het etiket verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven.

Composteerbare lijm – BioTAK 
De lijmen van BioTAK zijn als enige ter wereld gecertificeerd als een volledig composteerbare lijm. In combinatie met een biologisch afbreekbaar etiket is dit dé milieuvriendelijke oplossing. Meer informatie over BioTAK kunt u vinden op www.BioTAK.com.

Permanent rubber
Deze belijming heeft, naast een grotere aanvangshechting, het voordeel dat het op moeilijk te beplakken ondergronden goede resultaten geeft.

Niet-migrerende belijming
Speciaal voor de medische wereld zijn er etiketten die zijn voorzien van niet-migrerende belijming. De naam zegt het al: stoffen uit de lijm worden niet overgebracht op het product, waardoor deze lijm gebruikt kan worden op bijvoorbeeld bloedzakken.