Speciale omstandigheden

Er doen zich wel eens momenten voor waar geen gebruikelijke oplossing voor is. Tijdens deze speciale omstandigheden is Etiket BV een goede partner met veel kennis die u kunnen adviseren over een passende oplossing. Enkele voorbeelden van speciale omstandigheden zijn:

MedischSpeciale omstandigheden Medisch
Soms worden er extra eisen gesteld aan het etiket, bijvoorbeeld in ziekenhuizen en laboratoria. Er zijn speciale medische etiketten beschikbaar die tegen hoge en lage temperaturen kunnen of die zijn voorzien van een niet migrerende lijm (bijvoorbeeld voor bloedzakken). Het materiaal voldoet aan de verschillende eisen en normen. Voor meer informatie over medische etiketten kunt u terecht bij www.medische-etiketten.nl.

Hitte en kou, vet
Voor voedseletiketten is het zaak dat ze bijvoorbeeld tegen vrieskou kunnen of tegen gebruik van oven. Ook de condities waarin de etiketten zich in bevinden zijn factoren om rekening mee te houden, wellicht mogen de etiketten geen vet en water opnemen. Voor alle problemen is een oplossing te vinden. Etiket BV heeft al 30 jaar ervaring met het produceren van etiketten, daarom weten wij altijd een perfecte oplossing te vinden.

Weer en water
Wilt u stickers buiten gebruiken en moeten ze tegen water kunnen? Dan worden er speciale eisen gesteld aan materiaal en belijming. Etiket BV kan etiketten leveren van extra sterk materiaal, hierdoor gaan de stickers lang mee, zelfs in zeer extreme omstandigheden.

Bij speciale omstandigheden gaat het vaak om een zeer specifiek knelpunt. Er moet goed nagedacht worden over een correcte oplossing. Wij raden u aan om in dit soort situaties contact met ons gespecialiseerde personeel te zoeken. Wij kunnen met u meedenken en advies geven om tot het etiket te komen dat een perfecte match is met uw vraag.