Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag weten wat de kosten zijn van uw etiket? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte. De minimale oplage voor deze online aanvraag bedraagt 500 etiketten. Let op: onvolledig ingevulde aanvragen worden niet in behandeling genomen.

Heeft u advies nodig bij uw keuze, aarzel dan niet om contact met ons te zoeken.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op (079) 593 25 20 of per e-mail via info@etiketbv.nl.

Bekijk ook onze leveringsvoorwaarden.

 

Offerte aanvragen

  • Geef in dit vak een omschrijving van hoe u de etiketten gaat gebruiken. Daarnaast willen wij graag weten of er speciale omstandigheden zijn voor het etiket. Te denken valt aan: type ondergrond, hoge of lage temperaturen (diepvries), plakken op vochtige ondergrond, watervastheid, krasvastheid, voedselveiligheid, et cetera. Benoem alles wat mogelijk de materiaal-/lijmkeuze kan beïnvloeden.
  • Bij etiketten op rol is het voor ons belangrijk om te weten welke afmeting van het etiket de breedte van de rol gaat bepalen. Als uw ontwerp (rechtop gelezen) 100 mm breed x 50 mm hoog is, maar u wilt dat het etiket met de korte kant van de rol af komt, geef dan afmeting 50 x 100 mm op. Bij A4 laservellen verzoeken wij u om naast de afmeting ook het aantal etiketten per vel te noemen.
  • In dit vak kunt u aangeven welke (speciale) wensen heeft m.b.t. de bedrukking van uw etiketten. Denk ook aan het vermelden van bijvoorbeeld een oplopende nummering of oplopende barcode.
  • Worden deze etiketten allemaal hetzelfde bedrukt (1 uitvoering) of zijn er meerdere uitvoeringen? Ook bij een blanco etiket kiest u '1'.
  • Vul hier uw printermerk en het volledige typenummer in. Dit nummer wordt meestal op de printer zelf aangegeven. Voorbeeld: Zebra GK420t
  • Vul hier in voor welke oplage(s) u een offerte wenst te ontvangen. Bij meerdere uitvoeringen vult u de opgetelde oplage in. Bij A4-laservellen en veletiketten: specificeer a.u.b. of het om aantal etiketten of aantal vellen gaat!
  • Uw persoonlijke gegevens worden alleen door ons gebruikt voor het uitbrengen van de aangevraagde offerte. Wij gaan hier vertrouwelijk mee om; uw gegevens worden op geen enkele manier gedeeld met derden.