Over Etiket

etiket-bv-offerte-aanvragen

Etiket BV wil voor haar klanten een betrouwbare leverancier zijn van kwalitatief hoogwaardige etiketten, in iedere vorm en soort. Wij staan voor:

 • Relatie met de klant.
  Wij hechten veel waarde aan de relatie met u als klant. Wij doen met sommige klanten al jarenlang zeer prettig zaken. Dit komt omdat wij graag meedenken en op die manier krijgt u het etiket dat precies bij u past. En daar gaat het tenslotte om.
 • Kennis.
  Etiketten en stickers vormen een zeer technisch product. Welk etiket het beste is voor uw organisatie, hangt af van de toepassing. Waar moet het etiket op geplakt worden, onder welke omstandigheden gebeurt dit en welke bedrukking is dan nodig? Het ervaren team kan u adviseren over het ontwerp, het materiaal en het gebruik van etiketten, zodat deze optimaal in uw bedrijfsproces passen.
 • No-nonsense.
  Wij hebben een no nonsense cultuur en dito aanpak. U weet waar u aan toe bent, want wij communiceren alle veranderingen of aanpassingen direct.
 • Betrouwbare leverancier.
  Al 30 jaar leveren wij succesvol alle soorten stickers en etiketten aan veel verschillende klanten. Dat is niet voor niets! Wij leveren uw bestelling op tijd en conform opdracht. Ook bij spoedbestellingen, zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt. Wij zijn flexibel en zullen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Want wij willen het graag nog minstens 30 jaar volhouden!

Leveringsvoorwaarden Etiket BV NEDERLANDS
Delivery Terms Etiket BV ENGLISH