Geschiedenis

Etiket BV is een echt familiebedrijf. In 1984 heeft Hans de Oude Etiket BV opgericht. Als echte ondernemer verkocht hij eerst zelfklevende afdichting- en isolatieband voor de bouw. De bouwwereld veranderde waardoor Hans de Oude een interesse ontwikkelde in zelfklevende etiketten: Etiket BV was geboren!

Eerst in Zevenhuizen, maar door een steeds verdere groei, verhuisd naar Moerkapelle en om vervolgens daar weer een groter pand te betrekken. In 1998 hebben zoon en dochter Marcel en Tanja het bedrijf overgenomen. Sinds 2001 runt Marcel de Oude het bedrijf alleen.Geschiedenis nieuw gebouw

In 2010 is Etiket BV in het huidige pand aan de Prismalaan West getrokken, 8 x groter dan ons vorige pand. The look & feel van het gebouw is zelf door Marcel bepaald; het technische gedeelte door Arjan Evers van Astralift, onze buurman in het pand.

Duurzaam ondernemen
Etiket BV vindt duurzaamheid belangrijk en is ook ISO-9001 en ISO-14001 gecertificeerd. Momenteel zijn wij bezig met het plaatsen van zonnepanelen en windturbines op het dak, waarbij ook het productieproces belangrijk is. Om die reden zullen wij geen zonnepanelen uit China plaatsen. Er is geen garantie dat daar geen kinderarbeid aan te pas is gekomen. Verder hebben wij groene energie-certificaat.

Bio4Life
In 2011 heeft Marcel de Oude samen met Arjan Klapwijk Bio4Life opgericht dat composteerbare etiketten levert, inclusief de lijm, een innovatie van wereldformaat.

Be happy, enjoy life
Marcel: “Ik ben trots op Etiket BV. Wat ik zo leuk vind is dat het contact met klanten en leveranciers en dat het altijd dynamisch is: altijd bezig, altijd innoveren. Verder heerst er een zeer collegiale en amicale sfeer. Er is een duidelijke taakverdeling, maar iedereen helpt elkaar. Geen 9-to-5-mentaliteit, niet lullen maar poetsen en de klant is altijd koning.”
“Mijn motto is Be happy, enjoy life. Mijn passies in het leven zijn mijn gezin, de voetbal van mijn kinderen (ik heb er 4), Feyenoord en skiën (Marcel is skileraar geweest).”