Werkwijze Etiket BV

Graag informeren wij u over onze werkwijze. Dit geldt voor nieuwe orders.

Offerte
De eerste stap van onze werkwijze bestaat uit het offerte traject. U vraagt een offerte bij ons aan, via de website of telefonisch. Als wij daar nog vragen over hebben, dan nemen we contact op met u, zodat u een passende offerte krijgt. Wij denken met u mee en zullen ook met voorstellen, adviezen en alternatieven komen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw keuze te vergemakkelijken en te onderbouwen. Doorgaans krijgt u binnen twee dagen een vrijblijvende offerte, waar u alle tijd voor kunt nemen om naar te kijken. De offerte kan altijd aangepast worden als er iets niet goed is. Deze offerte is 30 dagen geldig.

Order
Wanneer u akkoord geeft op de offerte, dan wordt deze omgezet naar een order. Graag ontvangen wij van u de gegevens voor het afleveren en het factureren. U ontvangt  een orderbevestiging per e-mail. Leest u deze goed door, want in de orderbevestiging staat wat er precies geproduceerd gaat worden tegen welke prijs. Als er iets niet goed is, geeft u dit dan zo snel mogelijk door.

Drukproef
Wanneer u etiketten met bedrukking hebt, dan levert u een digitaal bestand in hoge resolutie hiervoor aan. Etiket controleert dit bestand op geschiktheid. Ongeveer 2 werkdagen later ontvangt u een digitale drukproef ter controle en goedkeuring. Gaat u akkoord met de drukproef dan start de productie van uw etiketten. De standaard levertijd is 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef.

Productie en levering
Afhankelijk van het soort artikel start de productie met behulp van verschillende druktechnieken. Zodra de etiketten klaar zijn en de factuur is voldaan, worden de etiketten afgeleverd op het door u opgegeven adres. Let op dat er sprake kan zijn van enige onder- of overlevering (maximaal 10%). Wij zullen u altijd op de hoogte houden van het productieproces en de geplande leverdatum.

Facturering
Een minder leuk, maar essentieel onderdeel: de betaling. Bij nieuwe klanten is betaling vooraf gebruikelijk. U ontvangt de factuur conform de orderbevestiging, maar rekening houdend met eventuele onder- of overlevering (maximaal 10%). Hierdoor kan uw factuur dus iets hoger of lager uitvallen. Hebt u voor minder dan € 125,-excl. btw besteld, dan rekenen wij € 15,- kleinorder- en verzendkosten.

Feedback
De laatste stap van onze werkwijze bestaat uit het ontvangen van feedback. Graag horen wij van u of de etiketten in goede orde zijn ontvangen en of ze voldoen aan uw verwachtingen.

U kunt altijd contact met ons opnemen.

Wij kijken uit naar een fijne samenwerking!

Werkwijze