Referenties

De afgelopen 30 jaar mochten wij vele bedrijven en organisaties van dienst zijn. Een kleine greep uit de opdrachtgevers van speciale etiketten en labels vindt u hier! Wij zijn er trots op dat onze klanten bevestigen dat wij onze beloftes waarmaken. Laat u inspireren en maak alvast kennis met onze manier van realiseren:

Etiketten bestemd voor retail. Full-color, enkelzijdig bedrukt. Op gewenst formaat gestanst en op rol geleverd.

Etiketten op MDF en spaanplaat gebruikt. Full-color, enkelzijdig bedrukt. Belijming geschikt voor direct gebruik op houtsoorten en meubels. Op gewenst formaat gestanst en op rol geleverd.

Etiketten bestemd voor retail. Full-color, enkelzijdig bedrukt. Op gewenst formaat gestanst en op rol geleverd.

Etiketten bestemd voor cosmetische producten/make-up. Eén kleur, enkelzijdig bedrukt. Op gewenst formaat gestanst en op rol geleverd.

Etiketten bestemd voor levensmiddelenindustrie. Full-color, tweezijdig bedrukt. Op gewenst formaat gestanst en op rol geleverd.

Etiketten bestemd voor persoonlijke verzorgingsproducten met vochtbestendig materiaal. Full-color, enkelzijdig bedrukt. Op gewenst formaat gestanst en op rol geleverd.

Etiketten bestemd voor rechtstreeks gebruik op AGF producten. Composteerbaar materiaal. Full-color, enkelzijdig bedrukt. Op gewenst formaat gestanst en op rol geleverd.